Verzekeraar gaat samenwerking aan voor pechverhelping

Verzekeraar gaat samenwerking aan voor pechverhelping
Verzekeraar gaat samenwerking aan voor pechverhelping
Leestijd: 2 minuten

Om de pechverhelping beter te laten verlopen kan een verzekeringnemer van Belfius Insurance voortaan rekenen op de hulp van Europ Assistance. Dat geldt ook voor de verzekeringsnemers die zich bij DVV hebben aangesloten. Daardoor wordt het gemakkelijker om toegang te krijgen tot de juiste hulp en specialisten op het moment dat dit nodig is. Daarmee moet het ook gemakkelijker worden om snel te zorgen dat de nood verholpen wordt op het moment dat dit optreedt. Er is op deze manier veel sneller en gerichter te zorgen dat de zaken goed op orde komen.

Groot netwerk opbouwen

Dat voor deze samenwerking op het gebied van pechverhelping wordt gekozen, is goed te verklaren. Het geeft de verzekeraars namelijk flink meer mogelijkheden. Het netwerk van Europ Assistance is ongeveer 1.200 medewerkers groot. Dit geeft dus ook flink wat meer mogelijkheden om verzekeringsnemers uit de nood te helpen op het moment dat zij dit nodig hebben. De toegang tot het netwerk is veel gemakkelijker dan zelf een vergelijkbaar netwerk opbouwen. Dat meer de samenwerking wordt gezocht is uit dat oogpunt dan ook gemakkelijk te verklaren. Hier is vooral voor de verzekeringsnemers veel voordeel uit te halen in alle situaties.

Specialist in de bijstandsverzekering

Dat voor Europ Assistance is gekozen heeft niet alleen te maken met het grote netwerk van 1.200 specialisten. Het is ook zo dat deze partij bekendstaat als de uitvinder van de bijstandsverzekering. Bovendien strekt de hulp zich veel verder uit dan Belgiƫ. Het is actief in 208 landen en territoria. Daar kan het 24 op 24 hulp bieden. Dat kan dan ook nog eens 365 dagen per jaar. In dat opzicht is er dus op elk moment, voor elk probleem de mogelijkheid om Europ in te schakelen. Dit maakt het een flink stuk gemakkelijker voor alle betrokken.

Meer dan alleen pechverhelping

Het is ook nog eens zo dat er veel meer geboden wordt dan pechverhelping alleen. Wie kijkt naar het totale aanbod, ziet dat er in de verschillende landen tot wel 7.000 medewerkers actief zijn. Ook kan er gerekend worden op 400 gezondheidsspecialisten. Daarnaast is het zo dat er samenwerkingen met duizenden partners over de wereld zijn aangegaan. Met als voordeel dat dus altijd en overal de juiste keuzes gemaakt kunnen worden. Dit brengt de verzekeringsnemers dus ook de nodige rust. Het zorgt ervoor dat er altijd hulp nabij kan zijn indien nodig.

Alle bijstandsactiviteiten geboden

De samenwerking heeft betrekking op alle soorten bijstandsactiviteiten van de nieuwe partner. Daarbij gaat het om bijstand met betrekking tot de auto. Ook gaat het om bijstand met betrekking tot de woning. Ook is er de mogelijkheid tot reisbijstand. Het kan daardoor wel slim zijn om hier de verzekering te nemen. Om daar zeker van te zijn is het aan te raden om een vergelijking te maken. Wie kijkt naar pechverhelping en naar rechtsbijstand, kan een goed beeld krijgen van de mogelijkheden die er liggen. Zo is dus ook heel gemakkelijk de juiste keuze te maken voor consumenten.

Related Posts