Touring Verzekeringen

Alle Verzekeringen van Touring

TouringTouring Verzekeringen is één van de beter gekende autoverzekeraars van België. Touring autoverzekering kiest voor prijskwaliteit. Afhankelijk van de staat van de wagen en het jaarlijks budget, hebben kandidaat-verzekeringsnemers de keuze tussen een BA-verzekering auto, mini omnium-autoverzekering, omnium essentium-autoverzekering en volledige omnium-autoverzekering. Wat vormen de voornaamste kenmerken van een Touring autoverzekering?

Autoverzekering vergelijken? Klik hierBekijk hier het aanbod van Touring

Touring Verzekeringen, uw autoverzekering

Via een autoverzekering van Touring Verzekeringen opteert u voor de juiste BA tegen de beste prijs. Geïnteresseerden kunnen een keuze maken tussen:

1. BA verzekering auto

De basis autoverzekering van Touring verzekering. Elk eigenaar van een wagen is in België verplicht zich te verzekeren voor de materiële en fysieke schade die hij anderen zou toebrengen. Sluit u geen BA verzekering auto af? Dan kan u burgerrechtelijk en strafrechtelijk vervolgd worden. De BA verzekering auto van Touring Verzekeringen verzekert niet alleen u als eigenaar, maar ook elke andere bestuurder of andere persoon aan wie u de wagen toevertrouwt. Legt u jaarlijks minder dan 15.000 kilometer af? Touring autoverzekering beloont u met 25% korting op uw jaarlijkse premie. Ook als pendelaar, motorrijder en fietser ontvangt u bijkomende kortingen. Handig is dat Touring Verzekeringen u standaard bijstand biedt bij ongevallen. Veroorzaakt u een ongeval, of bent u bij een ongeval betrokken? Touring verzekering zorgt er voor dat u binnen de twee uren geholpen bent.

2. Mini omnium-autoverzekering

De ideale verzekeringsformule wanneer uw wagen reeds vijf jaar of ouder is. De mini omnium-autoverzekering van Touring Verzekeringen zorgt voor dekking na glasbreuk, diefstal van losse onderdelen of accessoires met beschadiging van uw wagen, natuurkrachten of contact met dieren. Net als bij de BA verzekering auto zorgt Touring autoverzekering voor een gratis takeldienst na het ongeval. Touring Verzekeringen sleept uw wagen naar de dichtstbijzijnde garage of garage naar keuze in een omtrek van 20 km. De mini omnium-autoverzekering vormt dus een versterkte garantie voor uw wagen, maar zonder daarvoor de duurdere prijs van een volledige omnium-autoverzekering te moeten ophoesten.

3. Omnium essentium-autoverzekering

Via een omnium essentium-autoverzekering bent u verzekerd tegen schade veroorzaakt aan uw wagen en ontvangt u daarenboven de waarde van de wagen terug in geval van total loss. Door zijn specifieke samenstelling wordt de omnium essentium-autoverzekering door Touring Autoverzekeringen aanbevolen aan kandidaat-verzekeringsnemers met een wagen tot 3 jaar. Net als de mini omnium-autoverzekering biedt de omnium essentium-autoverzekering tussenkomst in geval van schade door brand, diefstal, glasbreuk, natuurrampen en contact met dieren. Bent u betrokken bij een verkeersongeval en daarenboven in fout? Via de omnium essentium-autoverzekering ontvangt u zelfs dan de waarde van het voertuig terug. Kandidaat-verzekeringsnemers worden beloond, net als bij de BA verzekering auto en mini omnium-verzekering, met gratis pechbijstand tot een straal van 20km.

4. Volledige omnium-autoverzekering

De enige verzekering van Touring autoverzekeringen die dekking biedt tegen alle mogelijke schadegronden. Veroorzaakt u een ongeval in fout, los van enige glasbreuk of inwerking van natuurkrachten? Ook dan betaalt Touring autoverzekering de schade aan uw wagen. In geval van een total loss van de wagen betaalt Touring Verzekeringen u de waarde van de wagen terug. De volledige omnium-autoverzekering is de geknipte verzekering voor zij die opteren voor zekerheid en veiligheid. Afhankelijk van de vrijstellingsregeling waarvoor u opteert (lees: het eigen risico dat u bij schadegevallen wenst te betalen), ontvangt u een bijkomende korting van 0, 2,50%, 5% of 10%. Gedurende de hele herstellingsduur van uw wagen ontvangt u een vervangwagen van Touring autoverzekering.

Voordelen Touring Verzekeringen

Wat zijn de voordelen van de hiervoor vermelde 4 verzekeringsformules?

– Persoonlijke aanpak. Bent u betrokken, al dan niet in fout, bij een ongeval? Een ervaren schadebeheerder staat u persoonlijk bij tijdens het herstellingsproces.

– Leeftijd = ervaring. Touring autoverzekering verklaart naar eigen zeggen oudere personen te belonen omwille van hun ervaring. Verzekeringsnemers vanaf 60 jaar lopen met andere woorden niet het risico om het overeenkomst beëindigd te zien omwille van hun leeftijd.

– 7/7 en 24/24. In het midden van de nacht betrokken bij een verkeersongeval? Geen stress. De dossierbeheerders en pechverhelping van Touring Autoverzekering zijn 24 uur op 24 te bereiken, zelfs in het weekend.

– Bonus malus joker. Veroorzaakt u voor de eerste maal een ongeval in fout? Touring Verzekeringen garandeert het behoud van uw premie na het eerste schadegeval.

– U betaalt zoals u rijdt. Rijdt u weinig? Bijvoorbeeld omdat u met de fiets naar het werk gaat? Touring Verzekeringen beloont chauffeurs die weinig de wagen naar het werk nemen met een constante korting van 25%. Eenzelfde korting geldt voor motorrijders, echter is daarbij het kortingspercentage beperkt tot 15%.

– Hoe meer verzekeringscontracten, hoe meer plezier. Hoe meer verzekeringspolissen u bij Touring autoverzekering of Touring verzekeringen afsluit, hoe meer korting u ontvangt. Gelet op het aantal verzekeringsovereenkomsten dat u afsluit, ontvangt u een korting van 3 tot 9%.

Touring Verzekeringen is voornamelijk gekend voor zijn prijskwaliteit gunstige autoverzekeringen. Naast een basisdekking via de BA verzekering auto, hebben geïnteresseerden de keuze uit de uitgebreidere verzekeringen mini omnium-autoverzekering, omnium essentium-autoverzekering en volledige omnium-autoverzekering. Vooral de vele kortingen als fietser of motorbestuurder maken de verzekeringen van Touring autoverzekering financieel aantrekkelijk.