Europ Assistance

Europ Assistance Verzekeringen

Europ Assistance verzekeringenEurop Assistance is deel van de Europ Assistance Group, dé wereldwijde marktleider inzake bijstandsverzekeringen. Reeds sinds 1963 biedt Europ Assistance bijstand aan particulieren en ondernemingen inzake de domeinen reisbijstand, annulatieverzekering en autobijstand. Wat zijn de mogelijkheden binnen Europ Assistance? En wat zijn de troeven van Europ Assistance?

Vergelijk Europ Assistance met andere verzekeraarsBekijk het aanbod van Europ Assistance

Bijstandsverzekeringen van Europ assistance

Zoals de benaming ‘bijstandsverzekering’ al doet vermoeden, biedt Europ Assistance bijstandsproducten aan. Een bijstandsverzekering heeft als doel de emotionele en financiële last van ongevallen en ongemakken te ontnemen.

Reisverzekering

Een reisverzekering zorgt voor gemoedsrust op vakantie. Via een reisverzekering, al dan niet in combinatie met een dekking van uw wagen, kan u genieten van uitstekende medische zorgen wanneer u tijdens uw vakantie zou gehospitaliseerd worden of te maken zou hebben met een ongeval. De reisverzekeringen van Europ Assistance bieden dekking het hele jaar door, 24 uur op 24. Een voordelige reisbundel boeken? Opteer dan voor een reisverzekering in combinatie met een annulatieverzekering. De optie ‘annulatieverzekering’ dekt het financiële verlies wanneer u plots omwille van een overlijden, ziekte of herexamens niet op vakantie zou kunnen vertrekken.

De reisverzekering van Europ Assistance kan daarnaast uitgebreid worden met een dekking Comfort Life (dat uw naasten bijstand bied wanneer uzelf in het buitenland bent), Diabetes (dat medische hulpverlening organiseert tot 250.000 EUR in het buitenland, de aanwezigheid van een spoedarts en vervangingschauffeur. Allemaal wanneer u ten gevolge van een diabetes-opstoot uw vakantie zou moeten halt houden), Autobijstand (dat in geval van panne of ongeluk zorgt voor pechverhelping- en sleepdienst in heel Europa).

Annulatieverzekering

Het element annulatieverzekering werd reeds hiervoor als aanvulling op de reisverzekering vermeld, maar kan ook als afzonderlijk verzekeringsproduct bij Europ Assistance afgesloten worden. In ruil voor een vast bedrag komt de verzekeraar financieel tussen beide wanneer u uw reis zou moeten annuleren omwille van ziekte, verkeersongeval, ingetrokken verlof door de werkgever, herexamens, overlijden van familieleden of partner, homejacking of carjacking, zware beschadiging van de woning na een storm en verschijning voor de rechtbank.

De annulatieverzekering van Europ Assistance komt tussen in alle types van vakanties die u reserveert, ongeacht of u zelf reserveert of via de tussenkomst van een reisbureau. De annulatieverzekering van Europ Assistance kan afgesloten worden voor NoGo jaarlijks (dat in se een eenvoudige annulatieverzekering is), Nogo jaarlijks met uitbreiding van plafond (dat een uitgebreide dekking voorziet voor vakanties van meer dan 2.500 EUR per persoon per reis, of totaalreizen van meer dan 12.500 EUR) en Nogo jaarlijks met bagage (dat uw bagage beschermd tegen verlies, diefstal of schade).

Autobijstand

Via de autobijstand van Europ Assistance toert u verzekerd rond in België, Nederland, Frankrijk en andere na bijliggende lidstaten. In 90% van de gevallen kan Europ Assistance u binnen de 45 minuten ter plaatse assisteren in het verslepen van uw geaccidenteerde of defecte wagen. Te kampen met een tegenwerkende motor, lekke band, of nog erger diefstal van uw wagen? Europ Assistance komt tussen voor u en de andere passagiers. In geval de wagen niet ter plaatse kan worden hersteld, zorgt Europ Assistance er voor dat u en uw medereizigers veilig op hotel terechtkomen. Geïnteresseerden kunnen kiezen tussen Drive Belgium (dat pechverhelping voorziet in België), Drive Belgium Plus (dat standaard pechverhelping in combinatie met een vervangwagen gedurende 5 dagen garandeert) en Drive Across (een mobiliteitsoplossing wanneer u regelmatig in buurlanden van België rond rijdt).

Naast de 3 types van bijstandsverzekeringen voor particulieren, voorziet Europ Assistance tevens bijstand aan ondernemingen. Onder de productnaam ‘Business’ biedt Europ Assistance antwoord op reisproblemen en autoproblemen van managers, zelfstandigen, vrije beroepers, KMO’s en grote bedrijven. Indien gewenst kan elk van deze dekkingen uitgebreid worden naar de directe familieleden van de verzekerden.

Voordelen Europ Assistance

Europ Assistance tracht elkeen van zijn diensten te overtuigen via 5 succeskenmerken:

1. Een onovertroffen netwerk. Zoals reeds in de inleiding gesteld, is Europ Assistance lid van de Europ Assistance Group. Door zijn meer dan 50 jaar ervaring in 37 landen beschikt Europ Assistance over een waaier van partners die u ter hulp kunnen schieten. In totaal opereren er voor Europ Assistance 423.000 partnerreferenties wereldwijd.

2. Dossieropvolging van A tot Z. Uw persoonlijk medisch dossier wordt opgevolgd door een arts in dienst van Europ Assistance, alsook een bijstandsverlener in Brussel. Europ Assistance werkt voor de reisbijstand en autobijstand niet via onderaannemers. De medewerkers die u tijdens de 24 uur op 24-bijstand kan bereiken, zijn medewerkers van Europ Assistance zelf.

3. Engagement. Europ Assistance streeft naar perfectie en gebruiksgemak. Uw waarborgen en rechten worden vooraf duidelijk geschetst zodat u weet in elke situaties Europ Assistance u ter hulp kan schieten.

4. Kwaliteitsproducten. Door haar jarenlange ervaring ondervond Europ Assistance de verschillende nuances binnen het verzekeringsleven. Kandidaat-verzekeringsnemer A kiest bijvoorbeeld voor een uitgebreide dekking, terwijl kandidaat-verzekeringsnemer B de voorkeur geeft aan een beperkte dekking. Elk van de drie bijstandsproducten kan zo eng of zo ruim ingevuld worden als men zelf wenst.

5. Professionele werknemers. Europ Assistance investeert in de kennis en vakkundigheid van haar personeel. De personen die u te woord staan inzake reisverzekering, annulatieverzekering of autobijstand zijn wel opgeleid en geïnformeerd over hun werkveld.

Op zoek naar een professionele en betrouwbare bijstandsverzekeraar? Dan is Europ Assistance een aanrader. Europ Assistance is al meer dan 50 jaar wereldwijd marktleider in het verlenen van reisbijstand, annulatieverzekeringen en autobijstand. Door de vele kortingen promoties van
Europ Assistance geniet u het hele jaar door van zeer democratische premieprijzen.