DVV Verzekeringen

De verzekeringen van DVV

DVV VerzekeringenDVV verzekeringen stelt naar eigen zeggen de verzekeraar op maat van eenieder te zijn. Of u nu particulier, zelfstandig ondernemer, bedrijfsleider of verantwoordelijk(e) van een vereniging bent: DVV verzekeringen stemt uw profiel af op de verzekering. DVV verzekeringen zorgt via zijn DVV autoverzekering en DVV brandverzekering voor verzekeren met een persoonlijke service. DVV verzekeringen werkt samen met honderden DVV-consulenten die u en uw problemen kunnen verhelpen. Wat zijn de voordelen van een DVV autoverzekering en DVV brandverzekering in vergelijking met andere verzekeraars?

Autoverzekering vergelijken? Klik hierBekijk hier het aanbod van DVV Verzekeringen

DVV Autoverzekering

Autoverzekeringen vormen één van de voornaamste verzekeringssectoren van DVV. Geïnteresseerden kunnen in de eerste plaats kiezen voor een BA autoverzekering, ookwel basisverzekering genoemd. De BA autoverzekering van DVV verzekeringen dekt uw aansprakelijkheid voor de lichamelijke en materiële schade aan anderen. In België is een verzekering BA wettelijk verplicht van zodra u het voornemen hebt met uw wagen het openbare terrein te betreden. Wanneer u niet verzekerd zou zijn, dient u zelf op te draaien voor alle financiële gevolgen wanneer u een ongeval in fout zou veroorzaken.

De DVV autoverzekering omnium biedt de meest uitgebreide dekking voor uw wagen aan. Wanneer u een nieuwe wagen koopt, of een recent tweedehandsexemplaar overneemt, opteert u het best voor een omniumverzekering. DVV verzekering zorgt voor gratis bijstand na ongeval. Daarenboven garandeert DVV verzekeringen een snelle service na ongeval. Na 48u is uw wagen al onderworpen aan een expertise, zodat het bijhorend verzekerde bedrag binnen de 10 dagen na akkoord kan worden uitgekeerd. Tip: overschrijdt DVV verzekeringen deze termijn? Dan ‘beloont’ de verzekeraar u met drie maal de wettelijke intrest.

Uitbreiden pakket

Wenst u uw eigen lichamelijke schade mee te verzekeren? Indien gewenst breidt DVV verzekeringen uw verzekeringspakket uit met een bestuurdersverzekering. Vaak met de motor of bromfiets op de baan? Of wenst u een goede dekking voor uw pleziertripjes? De BA motorverzekering en BA bromfietsverzekering van DVV verzekeringen verzekeren uw aansprakelijkheid, net als uw aansprakelijkheid bij een auto-ongeval door de BA verzekering gedekt wordt. Opgelet: ook voor motorrijders en bromfietsbestuurders (zowel de bromfietsen A als B) is een motor- of bromfietsverzekering verplicht.

DVV Woningverzekering, met inbegrip van DVV brandverzekering

DVV verzekeringen beschikt over een breed spectrum van verzekeringen binnen de woningmarkt. Naast de woningverzekering Cocoon van DVV verzekeringen, biedt DVV tevens woningkredieten aan. Wenst u bijvoorbeeld een voordelig pakket af te sluiten (bestaande uit een woningkrediet en woningverzekering), dan kan DVV verzekeringen wellicht een gunstige promo aanbieden.

De woningverzekering Cocoon zorgt voor een goede verzekering op maat van uw gezin. Een ongeluk zit immers soms in een kleine hoek: een fikse storm die een boom in de tuin omver blaast, een plotse regenbui die uw kelder blank zet, etc. Ondanks dat een woningverzekering niet wettelijk verplicht is, zijn er tientallen situaties waarin u achteraf hoopt dat u goed verzekerd was. Uniek zijn de DVV Stars. Door jarenlang schadevrij verzekerd te zijn, bouwt u stars op waarmee u bij een uiteindelijk effectief schadegeval uw franchise kan afkopen.

Cocoon Direct Repair

Ook de Cocoon Direct Repair is noemenswaardig. Via deze verzekeringstool ontvangt u een herstelling in natura in plaats van via een schadevergoeding. Voor veel mensen vormt blijven beschikken over hun (t)huis, de mooiste ‘schadevergoeding’. Sloot u reeds een woningverzekering bij DVV verzekeringen af? Terrassen, afsluitingen en zonnepanelen worden automatisch gratis mee verzekerd.

Bent u betrokken bij een schadegeval? DVV verzekeringen biedt gratis woningbijstand aan. De honderden DVV-consulenten zorgen daarenboven voor een persoonlijke afhandeling van uw schadegeval. Voor jonge huurders ontwikkelde DVV verzekering de DVV woningverzekering Cocoon Start. Voor slechts 25 EUR per maand ontvangt u als jonge huurder een brand-, diefstal-, familiale verzekering en dekking bij schade van uw tablet of smartphone. DVV verzekeringen dekt jaarlijks tot drie dringende herstellingen, zoals een tussenkomst van de loodgieter of slotenmaker. Cocoon Start vormt met andere woorden de geknipte uitvalsbasis voor huurders met een appartement van maximaal 125m2 of een huis van maximaal 200m2. Wanneer u net het ouderlijk huis verlaat, beloont DVV verzekeringen u met 6 maanden gratis dekking.

Troeven DVV verzekeringen

1. Dichtbij en professioneel. We stelden het reeds eerder: DVV verzekeringen kiest voor een persoonlijke/dichte aanpak. Bij het bepalen van uw verzekering en dekkingsmaxima, houdt DVV verzekeringen rekening met uw situatie, noden en wensen. Ook buiten de kantooruren kan u bij een schadegeval telefonisch één van de DVV-consulenten bereiken.

2. Aandacht voor écht belangrijke zaken. DVV verzekeringen wenst uw patrimonium te beschermen, uw aansprakelijkheid te verzekeren (bv. Familiale verzekering, autoverzekering, etc.), uw dromen te financieren, het inkomen van uzelf of uw naasten te beschermen en uw inkomen te laten stijgen met investeringsproducten.
3. Vaste waarde. DVV verzekeringen is reeds sinds 1929 op de Belgische verzekeringsmarkt actief. De inmiddels 80-jarige ervaring mondt uit in nauwe contacten, een stevig netwerk en een goede financiële reserve.

Hoewel de kern van activiteiten van DVV verzekeringen bestaan uit DVV autoverzekering en DVV woningverzekering, beschikt DVV daarnaast over nuttige verzekeringen zoals ziekte, ongeval, invaliditeit, overlijden en aansprakelijkheid. Raadpleeg de website van DVV verzekering voor een actueel overzicht en prijsraming.