DELA

DELA Verzekeringen

Dela uitvaartverzekeringenDela verzekeringen is gespecialiseerd in het aanbieden van uitvaartverzekeringen. Het motto van Dela uitvaart is “u bent onvergetelijk, maar niet onsterfelijk”. Via een Dela uitvaart verzekering ontvangen uw nabestaanden een financiële tegemoetkoming en persoonlijke steun wanneer u komt te overlijden.

Uitvaartverzekering vergelijken? Klik hier

Uitvaartverzekeringen

Het is een gegeven waaraan we liever niet denken, maar toch: aan ieders leven komt een einde. De doorsnee Belg wil echter zijn nabestaanden deze financiële last besparen en sluit daarvoor een uitvaart verzekering of uitvaartzorgplan af. De dag waarop u komt te overlijden betaalt de uitvaart verzekeraar de uitvaartkosten voor het bedrag waarvoor u verzekerd bent. Daarnaast biedt Dela praktische hulp, begeleiding en advies voor de nabestaanden. Kost de uitvaart minder dan het verzekerd bedrag? Dan betaalt de uitvaartverzekeraar in het gros van de gevallen het saldo aan de aangeduide begunstigde(n). De dag dat u komt te overlijden, staan u nabestaanden bijgevolg niet met lege handen.

Dela uitvaartverzekering

Dela laat geïnteresseerden de keuze uit een verzekerd bedrag van 1.500 tot 10.000 EUR. U kiest vrij een bedrag en daarenboven vrij de looptijd waarbinnen u premies betaalt (tot maximum 80 jaar). Hoe jonger u de polis afsluit, hoe lager de premies. Indien gewenst verzorgt Dela uitvaart ook de praktische omkadering van uw begrafenis. Bijvoorbeeld: Pieter verzekerde zich via Dela verzekeringen voor een uitvaart van 7.500 EUR. Inmiddels is Pieter 80 jaar oud. Pieter had geen kinderen, en was niet getrouwd. Alleen Sofie, de zus van Pieter, is nog in leven. Echter is zij op een even gezegende leeftijd als Pieter gekomen, waardoor zij fysiek niet meer in staat is om de begrafenis te regelen. Dela verzekeringen kan uw uitvaart helemaal zelf verzorgen op basis van de wensen die u tijdens uw leven meegedeeld hebt.

Dela consulent nabestaandenzorg

Uniek aan Dela uitvaart is de persoonlijke aanpak van haar diensten. Na een overlijden behoren er een pak administratieve en financiële zaken geregeld te worden. De consulent(e) nabestaandenzorg van Dela assisteert u kosteloos bij alle vragen en ongemakken. Op die manier hebben uw nabestaanden tijd om wat echt belangrijk is in deze periode: rouwen en het verlies van u als dierbare verwerken.

Voordelen Dela uitvaart verzekering

De voordelen van Dela verzekeringen op een rij:

1. Volledige dekking, zelfs wanneer u een achterstallige premie hebt. Via Dela verzekeringen loopt u niet het risico geen dekking te ontvangen wanneer u bijvoorbeeld één premie niet hebt betaald uit vergetelheid. Uw nabestaanden ontvangen in dat geval toch het verzekerde kapitaal.

2. Dela deelt haar winst. Doorheen de jaren groeit uw kapitaal aan, zonder dat uw premie bijhorend hoeft te stijgen. Dela verzekeringen als coöperatie deelt immers haar winstmarges.

3. Kinderen tot 18 jaar zijn gratis meeverzekerd via een Dela uitvaart verzekering. Meer nog: kinderen tot deze leeftijd worden mee verzekerd voor het hoogste verzekerde bedrag van de ouders in de polis.

4. Vrije keuze begunstigden. Zoals bij elk type van verzekering kan u via een Dela uitvaart verzekering vrij opteren wie gerechtigd is op het verzekerd bedrag.

5. Goede prijs/kwaliteit verhouding. Dela verzekeringen garandeert u een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Wanneer omwille van eventuele prijsdalingen het verzekerd bedrag te veel zou zijn, betaalt Dela het resterende saldo aan uw begunstigden.

6. Flexibiliteit. Zoals hiervoor reeds vermeld, is er geen vaste Dela standaard verzekering. Geïnteresseerden kunnen vrij kiezen uit een bedrag van 1.500 en 10.000 EUR, en een premieleeftijd. Premies kunnen gespreid worden over de hele levensloop tot een maximale leeftijd van 80 jaar. U kiest dus voor de premie die het beste bij uw budget past.

Conclusie

Dela is één van de uitvaart specialisten in België. Met zijn meer dan 75 jaar ervaring weet het beter dan wie ook hoe een vlotte, betaalbare uitvaart verloopt. Via het Dela uitvaartzorgplan ontvangt de verzekerde een uitvaart op maat voor een vrij bedrag tussen de 1.500 en 10.000 EUR. Een extra pluspunt van Dela uitvaart is de nabestaandenzorg. In tegenstelling tot andere verzekeraars ontvangt u niet lukraak een geldbedrag, maar zorgt Dela tevens voor persoonlijke verwerking van uw administratie en indien gewenst het hele verloop van uw uitvaart.